nedeľa 19. februára 2017

Tipy na darčeky pre bábätko + GIVEAWAY

Možno netrpezlivo očakávate príchod vytúženého bábätka... Možno naň čakajú práve vaši priatelia... A vy rozmýšľate, čím nastávajúcich rodičov potešiť... Tu je pár tipov na perfektné darčeky pre bábätko...




Mušelínové plienky


Multifunkčné mušelínové plienky sú právom zaradené k najpredávanejším produktom pre bábätká. Sú vyrobené zo 100% prírodnej bavlny a svojou jemnosťou umožňujú bábätku prirodzenú termoreguláciu a zabraňujú prehriatiu jeho organizmu. Majú vysokú absorbčnú schopnosť, sú trvácne a čím viac ich periete, tým sú jemnejšie. Plienočky môžete zakúpiť napríklad TU alebo TU.

Detská kozmetika

V dnešnej dobe je samozrejmosťou študovať etikety kozmetických výrobkov a vyhľadávať tie najšetrnejšie k našej pokožke. O to viac si kvalitnú kozmetiku zaslúžia tí najzraniteľnejší - naši najmenší. Jednotkou medzi produktami v starostlivosti o jemnú detskú pokožku je určite exkluzívna organická kozmetika Sophie La Girafe Baby - vyrobená z najkvalitnejších ingrediencií prírodného pôvodu bez obsahu silných esenciálnych olejov, parabénov, či farbív. Kompletnú ponuku produktov starostlivosti o detskú pokožku nájdete v ochodíku Moja Sofia.

Hrkálka - medvedík

Ak hľadáte originálnu hrkálku, vyrobenú z dôrazom na detail, životnosť a v neposlednom rade na estetiku, ste na správnom mieste. Roztomilá háčkovaná hrkálka - hryzátko - medvedík je vyrobená zo zmesovej priadze (bavlna, akryl, s atestom na použitie pre detičky mladšie ako 3 roky), má bezpečnostné očká, vyplnená antialergickou výplňou do vankúšov, vo vnútri má hrkálku, ktorá spĺňa európsku normu EN 71 a vydáva zvuk podobný rolničke. Hrkálku si môžete pohodlne zakúpiť TU.

A pre všetkých dobrá správa na záver... O vyššie spomínanú hrkálku - medvedíka si môžete zasúťažiť :-)

Podmienky zaradenia do súťaže:

1. Like na moju facebookovú stránku Merry land
2. Do komentáru mi napíšte, komu by ste hrkálku venovali 


Súťaž potrvá do nedele 26.2.2017 do 18:00 a šťastného výhercu vyhlásim v pondelok 27.2.2017 na našom facebooku :-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára